3 MAANDEN GARANTIE

GEEN VOORIJKOSTEN

24/7 SPOEDSERVICE

Afvoer Ontstoppen Groningen

Wij beëindigen uw afvoer verstopping!

Afvoer ontstoppen Groningen

Afvoer ontstoppen Groningen? Wilt u uw afvoer ontstoppen omdat u te maken heeft met een verstopping? Er zijn veel verschillende gereedschappen en middelen op de markt om problemen met de afvoer op te lossen. Echter, niet alles werkt even goed waardoor het voor veel mensen onduidelijk is wat nou wél en wat niet werkt.

Op deze pagina staan daarom diverse manieren beschreven die u kunnen helpen om zelf de afvoer te ontstoppen. Indien het u niet lukt om de verstoppingen zelf op te lossen, raden wij u aan om contact op te nemen met een professionele riool- en afvoerspecialist.

Wilt u onze hulp bij het ontstoppen van uw verstopte afvoer? Bel dan gerust naar 050 205 23 39 om uw klus te bespreken. Afvoer Ontstoppen Groningen helpt u graag!

Ontstoppingsdienst Groningen

Heeft u een verstopte afvoer? En bent u hiervoor op zoek naar een onstoppingsdient in Groningen? Dan bent u aan het juiste adres! Riool Ontstoppen Groningen verhelpt elke verstopping!

Onze loodgieters helpen u graag met uw afvoer ontstoppen of andere problemen in en rondom de afvoer. Wij hebben voor elk afvoerprobleem een passende oplossing. Wij voorzien u daarnaast graag van advies om uw afvoer en riool in optimale staat te houden.

Wilt u uw afvoer laten verhelpen door Ontstoppingsdienst Groningen? Neem snel contact met ons op via 050 205 23 39 om uw klus te bespreken. Onze ervaren loodgieters kunnen u in de meeste gevallen vandaag nog helpen!

Bij spoed 24/7 bereikbaar

Stroomt de wc bijna over met doorspelen? Of komt het water uit de afvoer omhoog? Dan zit er waarschijnlijk ergens in de afvoer een flinke verstopping. Om een overstroming te voorkomen is het aan te raden om een loodgieter langs te laten komen.

Heeft u last van een borrelende en slecht doorlopende afvoer? Wacht dan niet tot de verstopping zo erg wordt dat het gaat overstromen. Afvoer Ontstoppen Groningen helpt u graag! U kunt ons bereiken op 050 205 23 39.

Afvoerfilter schoonmaken

Het komt regelmatig voor dat er een verstopping ontstaat in de afvoer van de vaatwasser of wasmachine. Het is daarom aan te raden om de afvoerfilter af en toe te controleren en/of schoon te maken. We zien bij dergelijke verstoppingen vaak ook een ophoping in de filter van de afvoer.

De filter kan schoongemaakt worden door de filter in een warme sop goed te reinigen. De filters moeten daarna goed drogen voordat deze weer teruggeplaatst wordt.

Heeft het reinigen van de filter het probleem niet opgelost? En heeft u liever dat een loodgieter er even naar kijkt? Neem dan contact op met Afvoer Verstopt Groningen via 050 205 23 39.

Sifon controleren

De sifon is de zwanenhals onder de gootsteen. Deze zwanenhals zorgt ervoor dat de stank van de afvoer niet het huis binnenkomt. Wanneer het water niet goed weg loopt kan dit ook aan de sifon liggen. Het is daarom aan te raden om de sifon af en toe te controleren.

Een verstopping in de sifon is makkelijk op te lossen door de sifon te verwijderen en deze vervolgens schoon te maken met warm wat en wat zeepsop. Draai de schone sifon weer vast om te zien of het water nu goed wegstroomt.

Hopelijk heeft u uw probleem al opgelost. Indien de afvoer nog steeds niet goed functioneert kunt u de hulp van een loodgieter van Afvoer Ontstoppen Groningen inschakelen door te bellen naar 050 205 23 39.

Afvoer ontstoppen met zuiveringszout en azijn

Zuiveringszout en azijn zijn twee goedkope middelen waar u uw afvoer mee kunt proberen te ontstoppen. Het voordeel hierbij is dat deze middelen niet slecht zijn voor uw afvoer. Er zijn namelijk ook ontstoppingsmiddelen die wél schade aanrichten.

U kunt uw afvoer ontstoppen met zuiveringszout (baking soda) en azijn door eerst een bak of emmer te pakken. Hier doet u vervolgens een laag zuiveringzout en azijn in. Roer dit door elkaar en vul de bak of emmer met heet water. Meng alles nog een goed door elkaar en giet de bak of emmer leeg in de verstopte afvoer. Het kan helpen om de bak of emmer zo hoog mogelijk leeg te gooien boven de afvoer. Zo wordt er meer druk gecreëerd op de verstopping.

Afvoer verstopping verhelpen met een plopper

U kunt ook een plopper gebruiken om de blokkade los te laten komen en de verstopping te verhelpen. Hieronder leggen wij uit hoe u de welbekende plopper effectief kunt gebruiken.

Eerst zet u de plopper op de afvoer. Het is hierbij van belang dat het rubber de afvoer volledig omsluit en ook goed aansluit. Door de plopper met niet teveel kracht op en neer te bewegen kunt u zuigkracht creëren. Hierdoor komt de blokkade hopelijk los. Voor hardnekkige verstoppingen is het helaas niet altijd een effectieve methode.

Is de verstopping niet verholpen door het gebruiken van een plopper? Neem dan gerust contact op met Afvoer Ontstoppen Groningen op 050 205 23 39.

Afvoer ontstoppen met een ontstoppingsveer

U kunt uw afvoer ook ontstoppen met een ontstoppingsveer. Dit is een effectieve methode om hardnekkige verstoppingen te verhelpen maar kan wel schade aanrichten aan uw afvoer. Daarbij hebben veel mensen geen ontstoppingsveer in huis.

Hoe werkt zo’n veer? Duw de ontstoppingsveer in de afvoer. U kunt het kopje van de veer langs bochten duwen door de veer te draaien en een beetje te spelen op gevoel. Wij raden u aan om niet teveel kracht, te zetten. Hiermee voorkomt u schade aan de afvoer.

Denkt u dat u verstopping bereikt heeft? Duw, draai en trek meerdere keren om het vuil van de afvoerwand los te maken. Wees voorzichtig om beschadiging van de afvoerpijp of bochten te voorkomen.

Heeft u geen ontstoppingsveer? Of wilt u het liever niet zelf doen? Afvoer Ontstoppen Groningen helpt u graag. Neem gerust contact op om een afspraak te maken met onze afvoer- en rioolspecialisten.

Voorkomen van afvoerverstoppingen

Wilt u een afvoerverstopping voorkomen? Dan is het van belang dat u uw afvoer in goede staat houdt. Het is aan te raden om uw afvoer eens in de zoveel tijd te controleren.

Daarnaast is het belangrijk dat u geen etensresten, olie, vet of iets anders wat niet hoort door de gootsteen spoelt. Dit blijft kleven aan de afvoerwand en kan na verloop van tijd een verstopping creëren.

Wilt u weten hoe uw afvoerwanden eruit zien? Wij beschikken over over een speciale camera waarmee we een kijkje kunnen nemen in de afvoer. Zo kunnen wij de staat van uw afvoer beoordelen. Vervolgens kunnen we afvoer reinigen zodat er geen verstopping kan ontstaan omdat de binnenwanden weer mooi schoon zijn.

Wilt u uw afvoer laten reinigen om een verstopping te voorkomen? Neem dan contact op met Riool Ontstoppen Groningen via 050 205 23 39.

Kosten afvoer ontstoppen

Een hardnekkige verstopping kan erg vervelend zijn. Niemand zit te wachten op een wc die overstroomt. Op zo’n moment wilt u natuurlijk zo snel mogelijk hulp. Maar van wie? Ontstoppingsdienst Groningen staat voor u klaar, 24/7. Wij komen u zo snel mogelijk helpen.

Elke afvoer verstopping is anders kwa benodigde arbeidsuren, de kosten van het gereedschap en/of machines, en de uitvoering van eventuele inspecties of reparaties. De kosten voor het ontstoppen zijn daar van afhankelijk. Bekijk hier het complete overzicht van onze tarieven.

Riool Ontstoppen Groningen is betrouwbaar en werkt eerlijk en transparant. Wij gaan pas aan het werk zodra u akkoord met de prijsopgave die wij van tevoren met u bespreken.

Wilt u uw afvoer laten ontstoppen door één van onze vakmannen? Of wilt u eerst meer informatie over onze werkzaamheden? Neem dan contact op via 050 205 23 39. Uiteraard is dit geheel vrijblijvend.

Heeft u een probleem met uw riool?

Bel nu voor gratis advies!

Onze Rioolontstoppingsdienst

Riool Ontstoppen

Heeft u te maken met een rioolverstopping? Riool Ontstoppen Groningen helpt u graag!

Ontstoppingsbedrijf

Bent u op zoek naar een ontstoppingsbedrijf in Groningen? Riool Ontstoppen Groningen staat tot uw dienst!

Afvoer Ontstoppen

Heeft u te maken met een verstopping in uw afvoer? Neem dan snel contact op met Riool Ontstoppen Groningen.

WC Ontstoppen

Zit uw wc verstopt in Groningen? Maak dan snel een afspraak bij Riool Ontstoppen Groningen!

Gootsteen Ontstoppen

Heeft u te maken met een verstopte gootsteen? Vraag gerust informatie aan een collega Riool Ontstoppen.

Loodgieter Groningen

Heeft u te maken met een verstopping? Onze loodgieters kunnen u hier mee helpen.

Werkwijze Riool Ontstoppen

\

1.

Onderzoek

Op uw locatie onderzoeken we de situatie. 

\

2.

Vrijblijvende offerte

U ontvangt een vrijblijvende offerte.

\

3.

Ontstoppen

Akkoord? Dan gaan we direct aan de slag.

Veelgestelde Vragen

Hoe kan ik een afspraak maken met Riool Ontstoppen Groningen?

Wanneer u last heeft van een verstopping in uw riool, afvoer, wc of gootsteen kunt u telefonisch contact opnemen met Riool Ontstoppen Groningen via 050 205 23 39. Wij helpen u graag van uw verstopping af!

Kan ik mijn afspraak annuleren?

U kunt uw afspraak annuleren door, 24 uur voor de geplande afspraak, te bellen naar 050 205 23 39

Wanneer kan ik jullie verwachten?

Onze telefoniste spreekt een tijdblok met u af. U kunt dus verwachten dat onze monteur binnen dit tijdsbestek bij u is.

Hoe lang het voordat ze klaar zijn verschilt per klus. Een verzakking van het riool kan bijvoorbeeld meer tijd in beslag nemen dan een afvoer die verstopt zit of een doucheputje die wij moeten ontstoppen.

Hoe lang duurt een ontstopping gemiddeld?

Elke verstopping is anders. Gemiddeld neemt het ontstoppen van een verstopping ongeveer 45 minuten in beslag. 

Omdat elke klus anders is zal de monteur vooraf op locatie een inschatting maken. Pas nadat u akkoord gaat begint de monteur met de werkzaamheden.

Wat zijn de prijzen van Riool Ontstoppen Groningen?

De prijzen van Riool Ontstoppen Groningen zijn zeer transparant.

Er worden geen voorrijkosten berekend. Voor het eerste half uur betaal je €97,50 inclusief arbeid en BTW.

Wanneer de klus langer duurt dan een half uur wordt er per kwartier €29 in rekening gebracht. Dit is inclusief arbeid en BTW.

Voor sommige klussen worden kosten in rekening gebracht voor het noodzakelijke gereedschap. In de avonduren of het weekend zal de prijs hoger liggen.

Zit er garantie op de werkzaamheden?

Het kan een keer voorkomen dat een verstopping na verloop van tijd terugkomt. Gebeurt dit binnen 3 maanden na de ontstopping?

Geen probleem. Riool Ontstoppen Groningen komt dit gratis voor je oplossen.

Wat zijn de werkzaamheden van Riool Ontstoppen Groningen?

Ontstoppingsdienst Groningen ontstopt alles wat op het riool is aangesloten. Ontstoppingsdienst Groningen verhelpt verstoppingen in het riool, wc, badkuip, doucheputje, gootsteen, hemelwater afvoer & stortbak.

De Ontstoppingsdienst uit Groningen helpt u ook bij klussen zoals een leidingbreuk, een verzakking in het riool, stankoverlast en overstromingen van bijvoorbeeld uw kelder. Ook wanneer uw riool vervangen moet worden kunt u Ontstoppingsdienst Groningen bereiken.

Wilt u de hulp van Ontstoppingsdienst Groningen inschakelen? Neem gerust contact op via 050 205 23 39.

In welk gebied zijn jullie werkzaam?

We zijn werkzaam in Groningen en omstreken. Waar u ook woont in Groningen, wij rekenen geen voorrijkosten!

Het maakt dus niet uit of u woont in Assendorp, Ittersum, Pierik, Wipstrik, Groningen Centrum, Stadshagen, Holtenbroek, Marslanden, Ittersumerbroek, Berkum, Schelle, AA-Landen of Hattem. Wij kunnen binnen no-time bij u zijn.

Bel nu 050 205 23 39 om jouw klus te bespreken en Riool Ontstoppen Groningen zo snel mogelijk langs om uw verstopping te ontstoppen.

Kan ik zelf mijn riool ontstoppen?

In veel gevallen is het lastig om zelf uw riool te ontstoppen. Toch zijn er verschillende mogelijkheden waarmee u misschien uw eigen verstopte riool kunt ontstoppen. Denk hierbij aan het gebruik van een ontstoppingsveer, een plopper, zuiveringszout of een hogedrukreiniger.

Het kan zijn dat een verstopping te hardnekkig is en u de verstopping niet zelf kunt oplossen. Als dit het geval is komen wij graag uw riool ontstoppen. Neem gerust contact op met Riool Ontstoppen Groningen op 050 205 23 39.

Hoe ontstoppen jullie mijn verstopte afvoer?

Iedere verstopping in de afvoer is weer anders. Wij kunnen hier dus geen éénduidig antwoord opgeven. Erg belangrijk is de oorzaak van de verstopte afvoer.

Wij komen graag langs om de verstopte afvoer te onderzoeken. Vooraf geven wij dan een prijsopgave. Bevalt de prijsopgave? Dan gaan wij direct aan de slag!

Wilt u een afspraak maken met Riool Ontstoppen Groningen? Neem gerust contact op via 050 205 23 39.

Hoe verhelp ik mijn wc verstopping?

Het is erg vervelend wanneer uw wc verstopt zit. Soms kunt u deze zelf ontstoppen. Dit kunt u bijvoorbeeld doen met een ontstopper, een ontstoppingsveer of afwasmiddel.

In sommige gevallen lukt het niet om zelf uw toilet te ontstoppen. De wc verstopping kan simpelweg te hardnekkig zijn.

Kunnen wij jou helpen met uw verstopte wc? Neem gerust contact op met Riool Ontstoppen Groningen op 050 205 23 39.

Tarieven Riool Ontstoppen

GARANTIE

Opnieuw verstopt binnen 3 maanden?
Dan komen wij het gratis oplossen!

3 maanden

GARANTIE

STARTTARIEF

98

NA STARTTARIEF

30

Klanten Zeggen

Riool Ontstoppen Groningen was na een spoedmelding binnen een halfuur ter plaatse. De toiletten in verschillende kleedkamers waren verstopt. Het probleem werd snel en deskundig opgelost met een riool hogedruk machine. We zijn tevreden met de prettige dienstverlening!

Robbert

Hockeyclub Mixed Ghbs

Riool Ontstoppen Groningen is al jaren met grote tevredenheid onze vaste ontstoppingsdienst. 

Dennis

Pathé Groningen

Bij ons het van groot belang dat de verstoppingen snel worden opgelost. Dat is altijd het geval bij Riool Ontstoppen Groningen.

Esther

UMC Groningen

Klantbeleving stopt niet in ons restaurant, hierbij kunnen we verstoppingen niet gebruiken. Riool Onstoppen Groningen is de partner waarop we kunnen bouwen.

Sjoerd

McDonald's

Onze Partners

Heeft u een probleem met uw riool?

Bel nu voor gratis advies!

Call Now Button